Застосування:
Рукав гнучкий, напірно-всмоктуючий. Застосовується на пивоварних заводах, в харчовій промисловості і у виробництві напоїв. Для передачі алкогольних (максимум 40%) і безалкогольних напоїв, і також нежирних продуктів або містять жир (максимум 36%)
Показник:
Білий «EPDM» внутрішній шар - для харчової промисловості, велика теплостійкість. Рукав нейтрального смаку, без запаху, стійкий до вигинів, масивний з одночасно мінімальною вагою.
Стандарти / допуски:
BfR (раніше BgVV) XXI: 2002 (Kat. 2), Weihenstephan, FDA (CFR 21 §177.2600).
Примітки:
Дуже висока стійкість до багатьох агресивних чистячих засобів. У разі застосування засобів очищення необхідно дотримуватися нашу спеціальну інструкцію. УВАГА! Не придатний для сухого транспортування!
Температурний режим:
-35 ° C / + 95 ° C. пароочістка: макс. +130 ° C / 30 хв, без тиску.
Зanac пpoчності:
3,15: 1
Внутрішній шар:
EPDM, білий, гладкий, придатний для харчової промисловості
Армування:
Тканинне посилення, навівка.
Hаружний шар:
SBR / NR / EPDM, червоний, стійкий до стирання, відбиток текстильного бандажа
Позначення:
біла безперервна маркування: «SEMPERIT S LM1-EPDM Brewer / Kellermeister D PN 12 bar».