Рукав напірно-всмоктуючий харчовий універсальний 400LE
Рукав для всмоктування і транспортування рідких і жирних харчових продуктів, алкогольних напоїв до 75%. Налив і розвантаження молочних цистерн.
Рукав для всмоктування і транспортування рідких і жирних харчових продуктів, алкогольних напоїв до 75%. Налив і розвантаження молочних цистерн.
Внутр. диаметр | Наружный диаметр | Рабочее давление | Разрывное давление | Радиус изгиба | Вакуум | Вес | ||||||
mm | in | mm | in | bar | psi | bar | psl | mm | in | % | kg/m | lb/ft |
25,0 | 1" | 36,00 | 1,42 | 10 | 150 | 30 | 450 | 50 | 1,97 | 100 | 0,690 | 0,47 |
32,0 | 1 1/4" | 43,00 | 1,69 | 10 | 150 | 30 | 450 | 64 | 2,52 | 100 | 0,840 | 0,57 |
38,0 | 1 1/2" | 49,00 | 1,93 | 10 | 150 | 30 | 450 | 76 | 2,99 | 100 | 0,980 | 0,66 |
51.0 | 2" | 63,00 | 2,48 | 10 | 150 | 30 | 450 | 102 | 4,02 | 100 | 1,270 | 0,86 |
63,0 | 21/2" | 76,00 | 2,99 | 10 | 150 | 30 | 450 | 126 | 4,96 | 90 | 2,020 | 1,37 |
76,0 | 3" | 99,00 | 3,50 | 10 | 150 | 30 | 152 | 5,98 | 90 | 2,400 | 1,62 | |
102,0 | 4" | 116,00 | 4,47 | 10 | 150 | 30 | 450 | 204 | 8,03 | 90 | 3,380 | 2,28 |
Застосування:
Всмоктування і транспортування рідких і жирних харчових продуктів, алкогольних напоїв до 75%. Налив і розвантаження молочних цистерн. Стерилізація ПАРОМ 130 ° C (266 ° F) ПРОТЯГОМ 30 МІН АБО 5% РОЗЧИНОМ СОДИ
Діапазон температур:
-30 ° C +100 ° C (-22 ° F +212 ° F)
Запас міцності:
3: 1
Внутрішній шар:
Білий синтетичний каучук, спеціально створений для задоволення найвищих стандартів харчової промисловості.
Армування:
Високоміцні текстильні корди зі сталевою спіральною дротом.
Зовнішній шар:
Синій синтетичний каучук, що ідеально підходить для застосувань, де потрібна стійкість до озону, атмосферних впливів і стирання.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом
Заповніть форму, ми обов'язково зв'яжемося з Вами і обговоримо всі подробиці!