Рукав напірно-всмоктуючий харчовий універсальний 400LE

Всмоктування і транспортування рідких і жирних харчових продуктів, алкогольних напоїв до 75%. Налив і розвантаження молочних цистерн.

Замовте консультацію для індивідуального і швидкого прорахунку продукції
  • Характеристики
  • Опис
Бренд:
Alfagomma
Матеріал:
Гума
Внутрішній шар:
NBR
Конструкція:
Універсальний

Внутр. диаметр Наружный диаметр Рабочее давление Разрывное давление   Радиус изгиба Вакуум Вес
mm in mm in bar psi bar psl mm in % kg/m lb/ft
25,0 1" 36,00 1,42 10 150 30 450 50 1,97 100 0,690 0,47
32,0 1 1/4" 43,00 1,69 10 150 30 450 64 2,52 100 0,840 0,57
38,0 1 1/2" 49,00 1,93 10 150 30 450 76 2,99 100 0,980 0,66
51.0 2" 63,00 2,48 10 150 30 450 102 4,02 100 1,270 0,86
63,0 21/2" 76,00 2,99 10 150 30 450 126 4,96 90 2,020 1,37
76,0 3" 99,00 3,50 10 150 30   152 5,98 90 2,400 1,62
102,0 4" 116,00 4,47 10 150 30 450 204 8,03 90 3,380 2,28

Застосування:
Всмоктування і транспортування рідких і жирних харчових продуктів, алкогольних напоїв до 75%. Налив і розвантаження молочних цистерн. Стерилізація ПАРОМ 130 ° C (266 ° F) ПРОТЯГОМ 30 МІН АБО 5% РОЗЧИНОМ СОДИ

Діапазон температур:
-30 ° C +100 ° C (-22 ° F +212 ° F)

Запас міцності:
3: 1

Внутрішній шар:
білий синтетичний каучук, спеціально створений для задоволення найвищих стандартів харчової промисловості.

Армування:
високоміцні текстильні корди зі сталевою спіральною дротом.

Зовнішній шар:
синій синтетичний каучук, що ідеально підходить для застосувань, де потрібна стійкість до озону, атмосферних впливів і стирання.

З цим товаром купують:


Cookies
Цей сайт використовує файли cookie. Більш докладні дані ви можете знайти в політиці щодо захиступерсональних даних